Image Map

Get into my CRAFT CULTURE

Hello beauties!!


Σίγουρα όσες με παρακολουθείτε έχετε δει ότι μία θέση στα αγαπημένα μου προϊόντα έχουν κερδίσει από την πρώτη κιόλας δοκιμή τα βερνίκια νυχιών της CND Vinylux!!!


Εκτός από την εξαιρετική τους ποιότητα και τη διάρκεια που αγγίζει την μία εβδομάδα, διατηρώντας άριστο αποτέλεσμα, έχουν και μία τεράστια χρωματική συλλογή.


Κι εκεί που νόμιζα ότι τα έχω δει όλα και σκεφτόμουν πως η χειμερινή κολεξιόν θα είναι στα πλαίσια που κυμαίνονται και οι υπόλοιπες εταιρείες με βερνίκια νυχιών, έρχεται η συλλογή τους CRAFT CULTURE  και με εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά!! 
Με έντονες επιδράσεις από τις τάσεις της σεζόν και υπέροχη λάμψη, με κέρδισε με το που άνοιξα το κουτί!! 








Φυσικά πρέπει να ομολογήσω ότι και μόνο το πακέτο ήταν άκρως εντυπωσιακό, τελικά όμως το περιεχόμενο είναι που μετράει!
Σε καμία περίπτωση οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν πιστά το πραγματικό αποτέλεσμα, καθώς οι αντανακλάσεις τους στο φως του ήλιου είναι μοναδικές, ωστόσο εγώ σας δείχνω ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προέκυψε με μία μίξη των βερνικιών!

Στο πακέτο μου υπήρχαν τα "PATINA BUCKLE #227" που χρησιμοποίησα ως βάση & το "HAND FIRED #228" που χρησιμοποίησα για να κάνω νερά. Σε κάθε νύχι, άπλωσα τη βάση & στη συνέχεια έριξα 1 σταγόνα από το 228, την οποία άπλωσα δεξιά & αριστερά με μία οδοντογλυφίδα. 
Προσοχή! Μην περάσετε με βάση όλα τα νύχια και μετά προσπαθήσετε να κάνετε νερά, γιατί το χρώμα στεγνώνει πολύ γρήγορα & το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο!

Αφήστε να στεγνώσει καλά & χρησιμοποιήστε το αγαπημένο Weekly Top Coat για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα 7 ημερών!

Περιμένω τα σχόλια & τις εντυπώσεις σας!

Σας φιλώ,
Kelly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design