Image Map

Όταν συνάντησα την Μαρία (Unboxing Celebrity BOX #5: Μαρία Κορινθίου)

Αγαπημένες μου Glammers,
τι κάνετε?

Λόγω αύξησης των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων χάθηκα το τελευταίο διάστημα, επανέρχομαι όμως με ένα ποστ που θα αγαπήσετε σίγουρα!
Μου έχετε πει ότι σας αρέσει να σας μεταφέρω τις συναντήσεις μου με τις Celebrities της ελληνικής Showbiz, έτσι λοιπόν μετά το άρθρο μου με τη συνάντησή μου με τη Βάσω Λασκαράκη, που αναδείξατε στα Top του blog μου (Το βλέπεις ΕΔΩ αν δεν το έχεις ήδη διαβάσει), έρχεται νέο άρθρο για τη συνάντησή μου με την Μαρία Κορινθίου!



 
Όπως σας έχω ξαναπεί, έχω αναλάβει το κομμάτι των Celebrity BOX, οπότε φυσικά η συχνή επικοινωνία με όλες τις Celebrities είναι πλέον θέμα ρουτίνας... Την Μαρία τη συνάντησα για πρώτη φορά στο Θέατρο Χυτήριο (όπου ανέβασαν φέτος μία υπέροχη κωμωδία με τίτλο "Πετάει-Πετάει"). Η εντύπωση που είχα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία, επιβεβαιώθηκε και από τη συνάντησή μας, είναι μία γυναίκα που θα κλέψει τα βλέμματα ακόμα και με το απλό τζιν & το μονόχρωμο μπλουζάκι της! Σε κερδίζει η αύρα της & είναι μία πολύ δυναμική παρουσία, με μια ατζέντα στο χέρι & απίστευτη οργάνωση στην σκέψη & το πρόγραμμά της!



Ακομπλεξάριστη τελείως, μεταμορφώνεται σε λίγα λεπτά από το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα συζητήσεις για τη σχέση & τα παιδιά σου, στο απόλυτο θηλυκό, τη σέξι Ιταλίδα αεροσυνοδό "Gabriella"!!!

Με γνώμονα λοιπόν την πολύπλευρη προσωπικότητά της, συζητήσαμε & καταλήξαμε στα προϊόντα που την αντιπροσωπεύουν για το δικό της κουτί ομορφιάς, το οποίο είναι διαθέσιμο από το eshop του mybeautybox ΕΔΩ

Πάμε να δούμε μαζί τι περιέχει το δικό της κουτί και για ποιο λόγο επέλεξε το κάθε προϊόν!


  • FBM Anagenessis Soothing cream 40ml, μία κρέμα ιδανική για κάθε ηλικία! Δοκιμάστε τη στην εφηβεία για να καταπραΰνετε την ξηροδερμία (ειδικά σε θεραπείες για ακμή). Χρησιμοποιήστε την μετά την αποτρίχωση ή το λέιζερ σε πρόσωπο και σώμα! Ιδανική για κάθε περιοχή του σώματος. Λατρεμένο προϊόν και από τις μαμάδες, καθώς είναι κατάλληλη για βρέφη & παιδιά!
Ένα προϊόν που  το έχει χρησιμοποιήσει ως μαμά & δεν λείπει από την τσάντα της και σύντομα κατάλαβα το γιατί. Πολυχρηστικό προϊόν που πείθει ακόμα και τους δύσπιστους - όπως εγώ! Τη χρησιμοποίησα κατά τύχη μία μέρα που η κόρη μου έβγαλε ένα μεγάλο έκζεμα στο επάνω μέρος & στα δύο χέρια, σε σημείο που άρχισε να ματώνει. Μετά από την εφαρμογή σε 1 ώρα είχε απαλύνει κατά πολύ & μετά τη δεύτερη εφαρμογή εξαφανίστηκε! Από τότε το έχω χρησιμοποιήσει σε δική μου ξηροδερμία στο πρόσωπο, αλλά και σε σύγκαμα του γιου μου! Είμαι ήδη στο 3ο σωληνάριο & δεν την αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ!!!

  • Gaia Ethereal Beauty Body Scrub 250ml, ενυδατική απολεπιστική κρέμα σώματος για βαθύ καθαρισμό, τόνωση & ενυδάτωση με βιολογικό λάδι ελιάς & έλαιο φιστικιού. Σε 3 διαφορετικά αρώματα, Natural, Argan, Ρόδι (Τυχαία επιλογή).
Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχω να πω πολλά! Απλά ΤΟ ΑΓΑΠΩ!!!! Απαλή αλλά σε βάθος απολέπιση & βελούδινο αποτέλεσμα στο δέρμα. Όσο για το άρωμά του, άκρως καλοκαιρινό!
  • Golden Rose highlighter stick. Το απόλυτο προϊόν λάμψης για πρόσωπο & ντεκολτέ. Όποιο make up trend κι αν επιλέξετε (contouring, strobing, non-touring), θα το απογειώσετε με το εύχρηστο στικ λάμψης. Τυχαία επιλογή ανάμεσα σε bright pink ή bright gold.
Highlighter=Λάμψη !!! Στο πρόσωπο, στα κόκαλα του λαιμού ή όπου αλλού θέλετε! Ένα επιπλέον θετικό η μορφή στικ που έχει για να το μεταφέρουμε παντού! Αν σας έχει χυθεί κι εσάς υγρό highlighter σε τσάντα σίγουρα με καταλαβαίνετε... 
  • Ψεύτικες βλεφαρίδες Golden Rose (N.06). Το έντονο βλέμμα είναι το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας! Από 100% φυσική τρίχα, ιδανικές για να τις δοκιμάσετε πρώτη φορά ή να τις χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Περιέχει κόλλα για εύκολη τοποθέτηση.
Πρώτη φορά δοκίμασα και θα σας πω ότι τελικά είναι και πολύ εντυπωσιακές & εύκολες στην εφαρμογή! Δεν είναι τυχαίο που κάθε beauty blogger έχει δοκιμάσει τουλάχιστον 1 φορά ψεύτικες βλεφαρίδες! Είναι τόσο απλό που σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως!
 

  • Golden Rose Matte Lipstick Crayon (N.22) Ματ αποτέλεσμα, βελούδινη σύνθεση & αποτέλεσμα διαρκείας! Σε μία nude/ροζ απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτόχρωμες ή σταρένιες επιδερμίδες, καθώς και σε κάθε απόχρωση μαλλιών. Τονίστε φυσικά τα χείλη σας, δίνοντας ένα αποτέλεσμα διαρκείας με υψηλή κάλυψη!
Για τους λάτρεις του ροζ είναι η ιδανική απόχρωση! Τονίζει τόσο φυσικά τα χείλη & μένει σταθερό για πολλές ώρες, χωρίς καν να είναι colourstay! Δύσκολα η συγκεκριμένη απόχρωση να ΜΗΝ ταιριάξει σε κάποια κοπέλα, καθώς είναι τέλειο για όλους τους τύπους επιδερμίδας! Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο να διαλέξουμε μαζί την απόχρωση με δοκιμές επί δοκιμών, αλλά άξιζε!
Και για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, ακόμα και το σταθερό ή το αδιάβροχο, θα χρειαστείτε φυσικά μία διφασική λοσιόν! Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο προϊόν να λείπει από κάποιο γυναικείο boudoir??? ΠΟΤΕ είναι η απάντηση! Η φυσική σύνθεση με 0% parabens, silicones, sls και άλλα επιβλαβή συστατικά, είναι άλλο ένα θετικό! Επίσης το αμυγδαλέλαιο, το βερικοκέλαιο & η βιταμίνη Ε περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα, αλλά και τις βλεφαρίδες & τα φρύδια!


Xtras!!! Επειδή η Μαρία είχε δοκιμάσει το μακιγιάζ της εταιρείας FBM Anagenessis και ήταν πολύ ευχαριστημένη, μας πρότεινε να κάνουμε κάτι για όλες τις κοπέλες που θέλουν να το αγοράσουν αλλά ήταν λίγο ακριβό.... (Η τιμή του είναι 69€). Γι αυτό και στο κουτί βάλαμε ένα κουπόνι αξίας 30€ για έκπτωση στον συγκεκριμένο κωδικό! Τέλειο??? Και αν αναρωτιέστε γιατί είναι ακριβό, να σας πω ότι ΟΛΑ τα προϊόντα FBM Anagenessis είναι προϊόντα που πρόσφατα δόθηκαν προς λιανική πώληση, καθώς υπήρχαν σε επιλεγμένα Ινστιτούτα & Κέντρα Αισθητικής. 


Και επειδή σας θέλω ΟΛΕΣ λαμπερές, 

έχω εξασφαλίσει από σήμερα, μέχρι και τις 15 Ιουνίου 

ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 15% 

για τα τελευταία τεμάχια του Celebrity BOX #5. 

Στο Checkout page γράψτε "GLAMOM" και θα σας γίνει αυτόματα η έκπτωση!



Περιμένω τα σχόλια σας!
xoxo
Kelly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design