Image Map

Η σειρά Glacial Illusion έρχεται να δώσει λάμψη στις γιορτές μας!

Hello Glamers!

Μάλλον το τελευταίο ποστ για το 2017 & είμαι πολύ χαρούμενη που είναι από μία από τις πολύ αγαπημένες μου εταιρείες!

Λίγο πριν φύγει λοιπόν αυτή η χρονιά, η CND Vinylux εμπνέεται από τους ιριδισμούς του πάγου & φέρνει κοντά μας τη ΝΕΑ της σειρά Glacial Illusion. Υφές & σχέδια σε παστέλ αποχρώσεις και με έμπνευση από τους πολύτιμους λίθους & τους κρυστάλλους, δημιουργούν μία συλλογή που κατά την άποψή μου είναι από τις πιο προσιτές και ευκολοφόρετες. 


 Δεν έχει πολλά έντονα χρώματα, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα στυλ, τόσο σε casual, όσο και σε πιο βραδινά. Στα υπέρ του, η υπέροχη απόδοση, αλλά και η διάρκεια 7 ημερών χρησιμοποιώντας το TOP COAT.

Η σύνθεση τους βασίζεται στο 8 φορές κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Vinylux & είναι όπως έχουμε ξαναπεί "7-free", δηλαδή δεν περιέχει 7 βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό μας
(formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene & MEK), ενώ παράλληλα χαρίζει απόλυτη προστασία στα φυσικά μας νύχια! 


Για περισσότερες ιδέες να επισκεφθείτε τη σελίδα της creative group ΕΔΩ!
Επίσης, ευχάριστα νέα και για τις φίλες μας στην Κύπρο, αφού η CREATIVE GROUP, βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο και έτσι μπορείτε να παραγγείλετε από το αντίστοιχο eshop ΕΔΩ https://www.creativegroup.com.cy/
(Ανοίγοντας το site, υπάρχει και η διεύθυνση και το τηλέφωνο, για όσες θέλουν να επικοινωνήσουν.)
Καλές γιορτές, 
με υγεία & αγάπη!

Θα τα πούμε σύντομα,
xxx
Kelly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by glamom.gr. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design